Handla teknik med teknisk utrustning

Det kändes nästintill ironiskt när jag skulle handla en ny skärm till vår dator. Jag satt vid datorn på jobbet och handlade en datorskärm via internet. Kanske detta är höjden av teknikanvändning, när man använder sig av teknik för ny teknik? Man behöver ju i och för sig inte göra all sin shopping online, men för min del har detta blivit det bästa alternativet.

Dels kostar saker mindre än i butik om man utför denna shopping online, men samtidigt kan man jämföra produkter utan att springa in och ut i butiker hela dagarna.

Även den som inte har någon direkt kunskap inom det rent tekniska kan idag genomföra all sin shopping online. Det har blivit en självklar del i vardagen för allt fler i och med att många nu använder internet för betalning av räkningar och liknande. Detta har, för mig, inneburit att det ligger närmre till hands att även köpa saker direkt på detta sätt. Man har bra möjligheter för säker betalning vid shopping online och jag skulle kunna misstänka att det är lika säkert om inte säkrare att betala via internet än att gå till en butik och där lämna sitt kort i kassan.

Risken för att någon kan se din kod eller att kortet kopieras är obefintlig vid e-handel och det finns nu en hel del certifieringar som erhålls av butiker med hög säkerhet. Att göra min shopping online är en företeelse som jag kommer fortsätta med i och med utbud och att det går att jämföra innan man handlar.

Sökmotoroptimering

Webbsidan är sökmotoroptimerad av Stockholm Web Industries. SWI hjälper dig att bli synligare på sökmotorernas resultatsidor.