Nyheter

Strand träning – spela beach volley boll

Beach volley boll kan vara ett bra sätt att utöva. Många proffs och amatörspelare använder denna typ av boll. I själva verket är det den mest populära bollen som används i professionella ligaspel. Denna artikel kommer att diskutera några övningar som du kan göra för att maximera din träning. Den första övningen är att använda bollen som ett mål. Bollen kan vara på vilken plats som helst, till exempel mellan benen, bakom ryggen eller någon annanstans. Börja i en avslappnad position och sikta bollen mot huvudet. Du bör ha en allmän medvetenhet om din position när du står på plats. Om du håller bollen för högt, din kropp och ben kommer att vara i fara att falla framåt, vilket kommer att orsaka ett fall.

Om du vill justera din position tittar du bara ner eller tittar uppåt. Du vill inte titta direkt på bollen; du vill hålla ditt fokus på fötterna. När du är bekväm med din totala position, börja flytta fötterna framåt. Till exempel, om du står med fötterna framför dig, kan du vända fötterna ut eller ens vända på plats. Tänk på att för att hålla balansen, måste du titta i riktning mot bollen framför dig. Samtidigt som du håller huvudet i en avslappnad position, flytta foten framåt lite och försöka skjuta bort tårna. Benet ska vara rakt men inte helt rakt. Försök att få lite hjälp om du behöver det. Återigen, kom ihåg att titta ner och flytta ögonen till bollen framför dig.

Uppvärmning

Denna andra uppvärmning övningar är ett bra sätt att lossa upp musklerna i benen och andra kärnområden. Detta är ett bra sätt att hålla kroppen frisk och frisk. Det är viktigt att notera att du inte ska hoppa in i den här övningen. Du bör ta det långsamt och se till att du är utvilad och få en bra träning. Nu när du har slappnat av dina ben och höfter, flytta bollen framåt. Du bör börja med din bakre fot något framför bollen och du bör rotera knäna upp och ner samtidigt som ryggen rakt. När du roterar knät upp och ner, bör du se till att du inte råkar träffa bollen. Du vill inte råka träffa bollen.Fortsätt denna övning tills du har nått en punkt där du är bekväm och har träffat bollen fem gånger. Se till att du använder samma teknik och du inte vill över göra det. Om du upptäcker att du har problem, gå tillbaka och börja om. Om du fortsätter att göra detta, kommer du snart att slå bollen tryggt.

Dessa är några av de bästa övningarna för beachvolleyboll. Det finns många olika positioner som du kan utföra på stranden. Kom ihåg att hålla huvudet i en avslappnad position och använda benen för att hålla dig upprätt. Fortsätt att röra på dig och göra denna typ av motion regelbundet och du kommer att upptäcka att du är starkare och friskare.

Är du intresserad av träning är denna sida thelove.se värd att besöka.