Nyheter

Kontorshotell i Stockholm

Att välja ett kontorshotell är ett alldeles utmärkt koncept för ett mindre företag att välja lokal för den egna verksamheten. Det blir mycket billigare än att köpa en fastighet och jämfört med att sköta verksamheten från det egna hemmet, så är psykologiskt riktigt att skilja hemmiljön från arbetet. Dessutom är det mycket mera socialt att använda sig av ett kontorshotell (särskilt om du driver ett fåmansföretag), då här ryms många företag inom olika branscher.

Kontor med komplett service

Att lokalerna är ljusa och fräscha är en självklar förutsättning för att trivas bra när man ”tar in” på ett kontorshotell i Stockholm. Kontoren är dessutom fullutrustade och ger ett litet företag alla möjligheter att växa med tiden – ytan kan enkelt utökas. Konceptet innebär att företagaren inte ska behöva koncentrera sig på funderingar kring lokaler, utan istället kunna behålla fokus på den egna verksamheten. Avtalsvillkoren är mycket fördelaktiga med korta uppsägningstider.

Lokalerna är mycket representativa och passar utmärkt att ta emot kunder i, vilket är nog så viktigt i sammanhanget. Allra viktigast är förstås att lokalerna är både sköna och bekväma att arbeta i och detta kriterium uppfylls med bravur. Kontoren är dessutom försedda med bemannad reception samt larmsystem, vilket utökar säkerheten och säkerställer trygga arbetsdagar.

Förutom bekväma lokaler som ingår också en rad olika tjänster i hyran, bland annat ett snabbt (100 Mbit) trådlöst internet, ett flertal kök där man kan fixa till samt inta sin lunch, samt gratis kaffe som finns tillgängligt i ett flertal kaffemaskiner. Inte minst ingår städning av lokalerna i hyran.
Kontorshotell i Stockholm är det bekväma sättet att förfoga över sin arbetsplats!