Nyheter

Agility träning för din hund

Agility utbildning används för att träna din hund för snabbhet, smidighet och hoppning. Det är mycket relaterat till hund smidighet och hund tricks. Det innebär att ha kul med din hund.

Målet med agility utbildning är att få din hund sinne arbetar på ett annat sätt. Miljön är utformad så att hundens förmåga att hoppa, springa och hoppa utan att bli trött är perfekt. Det har undersökts att hoppa över hinder och springa snabbare är viktiga faktorer för att förbättra smidighet. Hastigheten så pass du vilja din hund till utveckla på vilja bero på din hund ålder och storlek. Den här också beror på hur lång din hund har bli gjort agility. Agility utbildning gör din hund mer oberoende. Den tillåt din hund till använda hans naturlig instinkt och beteende till förbättra hans utförande. Han borde kunna lära sig om andra hundar och hur de fungerar.

Lydnadsträning

Först måste du bygga en solid kurs för att utöva sporten. För att göra detta måste du köpa en hållbar, ljus och färgstark barriär för att ge din hund med tillräckligt med utrymme att springa runt och utföra agility färdigheter. Vissa professionella kurser kommer med utmärkta ljudenheter för att lägga till det roliga. Agility  har den  fördelaktig att din hund vinna kunskap omkring rörelse och lydnad samt att din hund har roligt. De kommer att kunna förstå att de gör något som måste göras och de kommer att arbeta mot sitt mål. En hund kan snabbt bli uttråkad med smidighet och kan vara mycket destruktiv under utbildningen.  Om du äger en aggressiv hund så kan du behöva ta särskild omsorg i undervisningen din hund att utföra smidighet. En vänlig hund betyder inte nödvändigtvis en som är farlig. Olika raser är har mycket kraftfull muskeln och styrka. Den kanna bli mycket lätt för din hund till finna väg till utöva herravälde över du och orsak problemen.

Det är alltid en bra idé att ha en vän och familjemedlem med dig när du tränar din hund. Alla hundar, oavsett ras behöver lydnadsträning och agility är en form av träning.  Du kan träna din hund enkelt och snabbt.

Detta är en bra sida hundar.tips om hundar.