Helsingborg

Hornbach Helsingborg

Hornbach Helsingborg är en byggvaruhus och trädgårdscenter som är beläget i Helsingborg, en stad i södra Sverige. Varuhuset erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för både byggprojekt och trädgårdsprojekt. Det är en del av den tyska Hornbach-kedjan, som har flera butiker runt om i Sverige, och är känd för sin stora yta och högkvalitativa produkter.

Kunderna på Hornbach Helsingborg kan förvänta sig att hitta allt från byggmaterial, maskiner och verktyg, till trädgårdsprodukter, utomhusmöbler och inredning. Verksamheten är uppdelad i flera avdelningar, bland annat badrum och VVS, för att göra det enkelt för kunderna att navigera och hitta det de söker. Härbörjar ligger också fokus på att erbjuda personlig service och expertråd, så att kunderna får den hjälp de behöver för att göra de bästa valen för sina projekt.

En av styrkorna med Hornbach Helsingborg är deras kunniga och erfarna personal som är redo att bistå kunderna med rådgivning och hjälp när det gäller planering, projektutformning och produktval.
En av styrkorna med Hornbach Helsingborg är deras kunniga och erfarna personal som är redo att bistå kunderna med rådgivning och hjälp när det gäller planering, projektutformning och produktval.

Om Hornbach Helsingborg

Hornbach Helsingborg är en byggvaruhus och trädgårdsmarknad belägen på Dioritgatan 12 i Helsingborg, Sverige. Det är en del av HORNBACH-koncernen, som är en av Europas största aktörer inom bygg- och trädgårdsmarknad. Som enda börsnoterade familjeföretag inom gör-det-själv-sektorn har HORNBACH över fem generationers erfarenhet av framgångsrik expansion.

Om du vill kontakta Hornbach Helsingborg kan du ringa deras telefonnummer 042-169300. De erbjuder kundservice och expertis inom bygg- och trädgårdsfrågor. Hornbach strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa produkter på marknaden.

Helsingborgs varuhus öppettider är anpassade för att ge kunderna en möjlighet att besöka butiken i enlighet med deras schema. Med ett stort utbud av produkter och tjänster kan kunderna hitta allt de behöver för sina bygg- och trädgårdsprojekt.

En av styrkorna med Hornbach Helsingborg är deras kunniga och erfarna personal som är redo att bistå kunderna med rådgivning och hjälp när det gäller planering, projektutformning och produktval.

I sammanfattning är Hornbach Helsingborg en betydande aktör inom bygg- och trädgårdsbranschen i Sverige, och dess varuhus på Dioritgatan 12 erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för att tillgodose kundernas behov och preferenser. Deras långa historia och erfarenhet inom branschen gör dem till en pålitlig och kompetent partner för alla typer av bygg- och trädgårdsprojekt.

Varuhusets Faciliteter

Hornbach Helsingborg är ett populärt varuhus som erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg, inredning och trädgårdsartiklar. Varuhuset har generösa öppettider för att passa kundernas behov, ofta från tidig morgon till sen kväll.

Kundservice är en viktig del av Hornbachs verksamhet, och de satsar på att erbjuda snabb och tillmötesgående hjälp till sina kunder. För att göra detta erbjuder de en användarvänlig app där kunder snabbt och enkelt kan hitta information om varuhuset, såsom öppettider och produktsortiment.

Hornbach i Helsingborg erbjuder även personlig rådgivning, både i varuhuset och via telefon. Detta gör att kunder kan få experthjälp kring sina projekt, oavsett om det gäller en enkel renovering eller större byggprojekt.

För att ytterligare underlätta för sina kunder har Hornbach Helsingborg en praktisk drive-in där kunder kan köra in med sin bil och lasta upp de varor de köpt direkt i varuhuset. Detta sparar tid och underlättar för kunder som handlar tunga eller otympliga produkter.

Hornbach Helsingborg är en pålitlig och kunnig partner för alla som behöver produkter och hjälp inom bygg, inredning och trädgård. Med sina generösa öppettider, effektiva app, personliga rådgivning och smidiga drive-in service, är de väldigt uppskattade av såväl privatpersoner som yrkesverksamma.

Bygg och Renovering

Hornbach Helsingborg är ett välkänt byggvaruhus som erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och produkter för olika typer av renoveringsprojekt. Här hittar du allt från tak och golv till verktyg och maskiner för att utföra dina byggprojekt på bästa sätt.

När det gäller byggmaterial, erbjuder Hornbach Helsingborg allt du behöver för att bygga eller renovera ditt hem. Du kan hitta ett brett utbud av takprodukter, som inkluderar både plåttak och tegeltak, samt tillbehör som takpannor och takavvattningssystem. För golv finns det många alternativ att välja mellan, som laminat, parkett och klinker, som passar varje stil och budget.

Hornbach Helsingborg har även ett stort utbud av verktyg och maskiner som kan underlätta ditt arbete. Här hittar du allt från elverktyg som borrmaskiner och slipmaskiner till handverktyg som hammare, skruvmejslar och tänger. Om du behöver tyngre maskiner för ditt projekt, som grävmaskiner eller betongblandare, kan du också hitta detta hos Hornbach.

För att komplettera ditt byggprojekt erbjuder Hornbach Helsingborg ett brett sortiment av järnvaror, inklusive skruvar, spikar, muttrar och annat nödvändigt för att säkerställa att ditt projekt blir stabilt och hållbart. Dessutom finns det experter tillgängliga på plats som kan ge råd och vägledning för att hjälpa dig att välja rätt material och verktyg för ditt specifika projekt.

Hornbach Helsingborg strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster för att göra ditt bygg- och renoveringsprojekt så smidigt som möjligt. Med en konsekvent neutral och kunnig ton, är Hornbach Helsingborg stolta över att vara en pålitlig partner för både professionella byggnadsarbetare och hobbysnickare.

Färg och Tapeter

Hornbach Helsingborg erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter för att hjälpa kunderna att sätta sin personliga prägel på sina hem. Med produkter från välkända varumärken till ständigt låga priser hittar du garanterat det du behöver för ditt projekt.

I sortimentet av tapeter finns över 3000 olika mönster och färger att välja mellan. För inspiration och guide för att förbereda, måla och tapetsera ditt hem, finns Hornbachs färg- och tapetguide där du hittar tips och information om hur du renoverar ditt hem med rätt färg och tapeter.

Allt du behöver för ditt färg- eller tapetprojekt finns på Hornbach Helsingborg. Från penslar och färgrollar till tapetklister och snygga tapeter – både mönstrade och enfärgade – finns det något för varje smak och stil.

För att göra ditt val enklare finns det på Hornbachs webbshop ett stort urval av färg och tapeter specifikt för olika rum i ditt hem, såsom vardagsrum, sovrum, kök, hall och barnrum. Oavsett om du letar efter något klassiskt eller trendigt, hittar du det i deras sortiment.

Hornbach Helsingborg är alltså ett utmärkt val för dig som vill förgylla ditt hem med högkvalitativ färg och unika tapeter. Besök deras varuhus eller webbshop för att hitta allt du behöver för ditt nästa projekt.

Trädgård och Utomhus

Hornbach Helsingborg erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster inom trädgård och utomhus. För hemmafixare och trädgårdsentusiaster finns det mycket att välja på, allt från trädgårdsmaskiner till växter och utemöbler.

Hornbachs trädgårdsavdelning riktar sig till både den erfarna trädgårdsentusiasten och den som precis börjat upptäcka glädjen i trädgårdsskötsel. Här finns allt man behöver för att lyckas med sitt trädgårdsprojekt, inklusive trädgårdshus, trädgårdsredskap och utemöbler.

I deras sortiment hittar man även ett stort urval av trädgårdsväxter, uteväxter och plantor, vilket gör det enkelt att skapa en vacker och inbjudande trädgård. Jord, gödsel, fröer och bekämpningsmedel finns också tillgängligt, så man kan förvandla sin uteplats eller balkong till ett grönt paradis.

För den som vill njuta av sin trädgård året om erbjuder Hornbach Helsingborg även utemöbler och trädgårdsmöbler. Här kan man hitta allt från loungeset och matgrupper till solstolar och parasoller, allt för att skapa en trivsam miljö för avkoppling och umgänge utomhus.

Hornbach Helsingborg strävar efter att erbjuda hög kvalitet och låga priser på sina produkter, vilket gör det till ett populärt val för hemmafixare och trädgårdsentusiaster i regionen. Med deras omfattande sortiment och kunniga personal kan man enkelt hitta det man behöver för att förverkliga sina drömmar om en vacker och funktionell trädgård.

Hantverkar Service och Rådgivning

Hornbach Helsingborg erbjuder en rad tjänster för att underlätta ditt byggprojekt, oavsett om du är en professionell hantverkare eller en entusiastisk hemmafixare. En av dessa tjänster är hantverkarservice, där HORNBACH fungerar som din totalentreprenör. De samarbetar med lokala snickare och hantverkare för att erbjuda dig en komplett lösning från start till mål.

Med hantverkarservice får kunderna en tydlig tidsplan, och garanti på både produkter och hantverk. Genom att erbjuda totalpris på förhand, blir det enkelt för kunden att planera projektet och budgeten utan överraskande kostnader.

Förutom hantverkarservice kan du också dra nytta av rådgivning från HORNBACH Helsingborgs kunniga personal. De har erfarenhet av olika typer av projekt och kan hjälpa dig att hitta rätt material, verktyg och tekniker för att göra ditt jobb så effektivt som möjligt.

Sist men inte minst, HORNBACH Helsingborg erbjuder även en företagsservice för professionella hantverkare och yrkesproffs inom privat och offentlig sektor. Företagsservice kan erbjuda lösningar anpassade till ditt företags unika behov och förväntningar, och hjälpa dig att maximera produktiviteten och lönsamheten för dina projekt.

Sammanfattningsvis, HORNBACH Helsingborg strävar efter att underlätta ditt byggprojekt genom att erbjuda en omfattande hantverkarservice och rådgivning, oavsett om du är en proffshantverkare eller en engagerad hemmafixare. Besök varuhuset för att dra nytta av dessa tjänster och göra ditt projekt så smidigt som möjligt.

Belysning och Inredning

Hornbach Helsingborg erbjuder ett stort utbud av produkter inom belysning och inredning. Här hittar du högkvalitativa produkter för både inomhus- och utomhusbelysning, som ger dig möjlighet att skapa en personlig och trivsam atmosfär i ditt hem.

För inomhusbelysning erbjuder Hornbach Helsingborg allt från stilrena taklampor och snygga golvlampor till trendiga vägglampor och funktionella bordslampor. Utbudet inkluderar välkända varumärken samt prisvärda produkter som passar alla smaker och inredningsstilar.

När det gäller utomhusbelysning har Hornbach Helsingborg ett brett sortiment av produkter för att hjälpa dig att förstärka din trädgårds- och utomhusmiljö. Bland annat hittar du trädgårdsbelysning i form av trädgårdslampor och utomhuslampor som ger en stämningsfull belysning och gör din trädgård mer inbjudande.

För att hjälpa dig att hitta rätt val av belysning för dina behov erbjuder Hornbach Helsingborg expertrådgivning och professionell hjälp när det kommer till att välja de rätta lamporna och armaturerna. Denna hjälp innefattar exempelvis rådgivning kring hur du kan nå optimal energibesparing, hur du kan skapa den perfekta atmosfären och vilka lampor som erbjuder bäst kvalitet och livslängd.

Hornbach Helsingborg lägger stor vikt vid att erbjuda kunderna produkter av hög kvalité till ständigt låga priser. Därför kan du vara säker på att du hittar både funktionell och vacker belysning som kan passa varje rum och utomhusmiljö inom deras sortiment.

Badrum och Kök

Hornbach Helsingborg erbjuder ett brett utbud av produkter för badrum och kök. Här kan du hitta allt från golv och kakel till badrumsmöbler och VVS-produkter. Den stora variationen av varor gör det möjligt att skapa ditt personliga drömbadrum och kök.

För badrummet finner du hos Hornbach Helsingborg ett stort sortiment av handfat, toaletter, badkar, duschar och badrumsmöbler. Med en mix av stilar och material kan du enkelt skapa ett badrum som passar din stil. Dessutom hittar du även nödvändiga VVS-produkter för att installera allt på ett korrekt och säkert sätt.

När det kommer till köket, hittar du på Hornbach Helsingborg inte bara köksmöbler utan även vitvaror, belysning och allt annat som behövs för att skapa ett funktionellt och praktiskt kök. Oavsett om det är renovering eller nybyggnation, får du kulinariska drömmar att gå i uppfyllelse med deras hjälp.

Hornbach Helsingborg utmärker sig med sin höga kvalitet och låga priser på produkterna. På så vis kan du renovera eller bygga nytt inom en budget som du känner dig bekväm med. Dessutom ger deras experter och kunniga personal råd om planering och genomförande av projektet.

Till sist är det viktigt att nämna Hornbach Helsingborgs service och tjänster, som går hand i hand med deras produkter. Från planering och rådgivning till leverans och montering, kan du få hjälp i alla steg och skapa ditt drömkök eller badrum utan några problem.